Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Croissant tray bake

Croissant tray bake

Ingrediënten

  • 1 eetlepel Roomboter
  • 4 stuks Croissants
  • 1 eetlepel Mosterd
  • 50 gram Ham
  • 120 gram Geraspte kaas
  • 2 stuks (458386)
  • 250 ml Melk
Croissant tray bake product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met boter.
  2. Snij de croissants open en smeer in met een beetje mosterd. Beleg met een plak ham en verdeel de kaas erover. Klap weer dicht en leg in de ovenschaal.
  3. Klop de eieren met de melk op en breng hoog op smaak met peper en zout. Giet over de croissants en laat 15 minuten staan. Draai de croissants af en toe om zodat het eimengsel aan alle kanten heeft kunnen intrekken.
  4. Bak de croissants 25 minuten totdat het eimengsel is gestold. Serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 355
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 19 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 23 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 14
  • Vezels 1