

Croissant tray bake
Brunch
4 pers.
ca. 35 min
Frans
7.76 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Roomboter
4 stuks Croissants
1 eetlepel Mosterd
50 gram Ham
120 gram Geraspte kaas
2 stuks (458386)
250 ml Melk
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met boter.
2. Snij de croissants open en smeer in met een beetje mosterd. Beleg met een plak ham en verdeel de kaas erover. Klap weer dicht en leg in de ovenschaal.
3. Klop de eieren met de melk op en breng hoog op smaak met peper en zout. Giet over de croissants en laat 15 minuten staan. Draai de croissants af en toe om zodat het eimengsel aan alle kanten heeft kunnen intrekken.
4. Bak de croissants 25 minuten totdat het eimengsel is gestold. Serveer direct.
Meer recepten in de categorie