
Croissantpudding
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
3 stuks croissants
2 stuks appels
150 gram witte druiven
2 stuks eieren
200 gram roomkaas
50 ml room
1 zakje vanillesuiker
40 gram poedersuiker
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijd de croissants en de appels in stukjes. Verdeel deze samen met de druiven over een ingevette ovenschaal.
3. Kluts de eieren en meng deze samen met de roomkaas, room en vanillesuiker.
4. Schenk het mengsel over de croissants en bak de pudding 20 minuten in de oven.
5. Laat de pudding afkoelen en bestuif met poedersuiker.
Tip: Lekker met geroosterde hazelnoten.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2196 Kj
Calorieën
523 kcal
Vetten
33 gram
Waarvan verzadigd vet
21 gram
Koolhydraten
45 gram
Waarvan suikers
28 gram
Vezels
3 gram
Eiwitten
12 gram
Meer recepten in de categorie