Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Croissantpudding

Croissantpudding

Ingrediënten

  • 3 stuks croissants
  • 2 stuks appels
  • 150 gram witte druiven
  • 2 stuks eieren
  • 200 gram roomkaas
  • 50 ml room
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 40 gram poedersuiker
Croissantpudding product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. 2. Snijd de croissants en de appels in stukjes. Verdeel deze samen met de druiven over een ingevette ovenschaal.
  3. 3. Kluts de eieren en meng deze samen met de roomkaas, room en vanillesuiker.
  4. 4. Schenk het mengsel over de croissants en bak de pudding 20 minuten in de oven.
  5. 5. Laat de pudding afkoelen en bestuif met poedersuiker.
  6. Tip: Lekker met geroosterde hazelnoten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 523
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 45 g
  • waarvan suikers 28
  • Vet 33 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 21
  • Vezels 3