

Crostini met pompoen en geitenkaas
Hapje
4 pers.
ca. 45 min
13.30 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Ciabatta
1 stuk Rode uien
4 eetlepel Olijfolie
400 gram Pompoen
2 takjes Tijm
50 gram Geitenkaas
50 gram Honing
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ciabatta in plakjes en de rode ui in halve ringen.
2. Meng de rode ui en pompoen met 2 el olijfolie, breng op smaak met peper en zout en de blaadjes van de tijm en bak 25 minuten af in de oven.
3. Snij de knoflook door midden. Smeer het brood in met de resterende olie en wrijf met de knoflook over het brood, zodat het lichtjes naar knoflook smaakt. Bak het brood 5 minuten af in de oven zodat het net krokant is.
4. Verdeel het pompoenmengsel over de crostini’s. Maak af met wat verkruimelde geitenkaas en een drizzle van honing.
Meer recepten in de categorie