
Crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten
4 pers.
ca. 40 min
Hollands
Ingrediënten
250 g Bio+ muesli noten & vruchten
50 g gedroogde abrikozen
75 g hazelnoten
75 g ontpitte dadels
50 g kokosrasp
75 g kokosolie
50 g honing
snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Hak de abrikozen, hazelnoten en dadels in grove stukken. Meng met de muesli en kokosrasp.
Verwarm in een pannetje de kokosolie met de honing tot een vloeibaar geheel. Voeg een klein scheutje water toe.
Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
Meng het vloeibare mengsel met het droge en giet in de ovenschaal. Is het geheel te droog?
Voeg dan nog wat extra honing toe.
Bak het mengsel 20-30 minuten in de oven, totdat de hazelnoten beginnen te geuren en het geheel goudbruin kleurt.
Laat iets afkoelen en snijd met een scherp mes in ongeveer 12 repen.
Meer recepten in de categorie