
Dame noire
Nagerecht
4 pers.
ca. 10 min
Belgisch
Ingrediënten
100 gram Witte chocolade
100 milliliter Melkan Houdbare slagroom
8 bollen PLUS slagroomijs duo chocolade
Bereidingswijze
1. Breek de chocolade in blokjes of hak grof. Smelt in een steelpan de chocolade in de slagroom op een lage stand. Roer tot een gladde chocoladesaus.
2. Schep het ijs in mooie coupes of (wijn)glazen. Schenk er de warme chocoladesaus over en serveer meteen.
Variatietip
Garneer het dessert met extra fijngehakte witte chocolade.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
449 kcal
Vetten
27 gram
Waarvan verzadigd vet
17 gram
Koolhydraten
44 gram
Waarvan suikers
35 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
6 gram
Zout
0.20 gram
Meer recepten in de categorie