Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Drie keer rijstwafeltaartjes

Drie keer rijstwafeltaartjes

Drie keer rijstwafeltaartjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunch
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
  • 1 avocado
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 1/2 citroen
  • tuinkers - 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
  • 1 avocado
  • 4 eetlepels hüttenkäse
  • 8 radijsjes
  • olijfolie - 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
  • 1 avocado
  • 2 rijpe trostomaten
  • olijfolie
  • 4 takjes verse basilicum
Bereiden
Snijd de avocado in dunne plakjes.
Verdeel over de rijstwafels en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de zalm erover, breng op smaak met citroen en garneer met de tuinkers.
Snijd de avocado in dunne plakjes.
Verdeel over de rijstwafels en top met de hüttenkäse. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de kontjes van de radijsjes en snijd vervolgens in dunne plakjes.
Verdeel over de rijstwafels en garneer met een beetje olijfolie.
Snijd de avocado in dunne plakjes en verdeel over de rijstwafels.
Snijd de trostomaat in dunne plakjes en breng op smaak met peper en zout.
Besprenkel met een beetje olijfolie. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en verscheur boven de rijstwafels.