Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Drie keer rijstwafeltaartjes

Drie keer rijstwafeltaartjes

Ingrediënten

  • 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
  • 1 avocado
  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 1/2 citroen
  • tuinkers - 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
  • 1 avocado
  • 4 eetlepels hüttenkäse
  • 8 radijsjes
  • olijfolie - 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
  • 1 avocado
  • 2 rijpe trostomaten
  • olijfolie
  • 4 takjes verse basilicum
Drie keer rijstwafeltaartjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de avocado in dunne plakjes.
  2. Verdeel over de rijstwafels en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de zalm erover, breng op smaak met citroen en garneer met de tuinkers.
  4. Snijd de avocado in dunne plakjes.
  5. Verdeel over de rijstwafels en top met de hüttenkäse. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Snijd de kontjes van de radijsjes en snijd vervolgens in dunne plakjes.
  7. Verdeel over de rijstwafels en garneer met een beetje olijfolie.
  8. Snijd de avocado in dunne plakjes en verdeel over de rijstwafels.
  9. Snijd de trostomaat in dunne plakjes en breng op smaak met peper en zout.
  10. Besprenkel met een beetje olijfolie. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en verscheur boven de rijstwafels.