
Drie keer rijstwafeltaartjes
4 pers.
ca. 5 min
Hollands
Ingrediënten
4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
1 avocado
4 plakjes gerookte zalm
1/2 citroen
tuinkers - 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
1 avocado
4 eetlepels hüttenkäse
8 radijsjes
olijfolie - 4 Bio+ Rijstwafels met zeezout
1 avocado
2 rijpe trostomaten
olijfolie
4 takjes verse basilicum
Bereidingswijze
Snijd de avocado in dunne plakjes.
Verdeel over de rijstwafels en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de zalm erover, breng op smaak met citroen en garneer met de tuinkers.
Snijd de avocado in dunne plakjes.
Verdeel over de rijstwafels en top met de hüttenkäse. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de kontjes van de radijsjes en snijd vervolgens in dunne plakjes.
Verdeel over de rijstwafels en garneer met een beetje olijfolie.
Snijd de avocado in dunne plakjes en verdeel over de rijstwafels.
Snijd de trostomaat in dunne plakjes en breng op smaak met peper en zout.
Besprenkel met een beetje olijfolie. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en verscheur boven de rijstwafels.