Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Dubbeldekker-taco's met maïs en gehakt

Dubbeldekker-taco's met maïs en gehakt

Ingrediënten

  • 1 zakje tacokruiden
  • 6 stuks taco's
  • 300 gram rundergehakt
  • 400 gram andijvie
  • 4 stengels bosuien
  • 300 gram maïskorrels
  • 1 stuk paprikamix
Dubbeldekker-taco's met maïs en gehakt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor en verwarm de taco's vervolgens volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Snijd de bosuien in ringen, de paprika's in blokjes, verwijder de zaadjes en laat de maïskorrels uitlekken.
  3. 3. Verhit vervolgens 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak het gehakt in 5 minuten rul en bruin. Voeg de maïskorrels en de paprikablokjes toe en bak 2-3 minuten mee.
  4. 4. Voeg 100 ml water en de tacokruiden toe, breng het geheel aan de kook en kook 1 minuut.
  5. 5. Verwarm de wraps in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. 6. Vouw de zachte wraps om de taco's en vul de taco's vervolgens met de andijvie en het gehaktmengsel.
  7. 7. Verdeel de taco's over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 570
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 68 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 12