
Dubbeldikke surf & turf burger
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 rode ui
½ komkommer
2 trostomaten
1 krop little gem
4 PLUS Italiaanse bollen
4 PLUS zalmburgers BBQ smoke
1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
8 plakjes PLUS bacon
4 plakken belegen kaas
Extra nodig: BBQ
Bereidingswijze
1 Pel 1 rode ui en snijd hem in dunne ringen. Snijd (of schaaf) een ½ komkommer en 2 trostomaten in plakjes en breek de plaatjes van 1 krop little gem. Snijd 4 PLUS Italiaanse bollen open.
2 Bestrijk 4 PLUS zalmburgers BBQ smoke met een 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel en rooster ze op het rooster van de barbecue aan beide kanten bruin en gaar. Bak 8 plakjes PLUS bacon op de grillschaal lichtbruin.
3 Leg de opengesneden broodjes met de snijkant op het rooster van de barbecue en verdeel 4 plakken belegen kaas erover en laat de kaas een beetje smelten. Neem de broodjes van de barbecue, leg er 2 blaadjes little gem, de zalmburger, bacon, ui, komkommer en tomaat op.
Meer recepten in de categorie