Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Dubbeldikke surf & turf burger

Dubbeldikke surf & turf burger

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • ½ komkommer
  • 2 trostomaten
  • 1 krop little gem
  • 4 PLUS Italiaanse bollen
  • 4 PLUS zalmburgers BBQ smoke
  • 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel
  • 8 plakjes PLUS bacon
  • 4 plakken belegen kaas
  • Extra nodig: BBQ
Dubbeldikke surf & turf burger product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Pel 1 rode ui en snijd hem in dunne ringen. Snijd (of schaaf) een ½ komkommer en 2 trostomaten in plakjes en breek de plaatjes van 1 krop little gem. Snijd 4 PLUS Italiaanse bollen open.
  2. 2 Bestrijk 4 PLUS zalmburgers BBQ smoke met een 1 eetlepel PLUS olijfolie traditioneel en rooster ze op het rooster van de barbecue aan beide kanten bruin en gaar. Bak 8 plakjes PLUS bacon op de grillschaal lichtbruin.
  3. 3 Leg de opengesneden broodjes met de snijkant op het rooster van de barbecue en verdeel 4 plakken belegen kaas erover en laat de kaas een beetje smelten. Neem de broodjes van de barbecue, leg er 2 blaadjes little gem, de zalmburger, bacon, ui, komkommer en tomaat op.