Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Easy panna cotta met aardbeien

Easy panna cotta met aardbeien

Ingrediënten

  • 3 gelatineblaadjes
  • 450 ml ongezoete, ongeklopte slagroom
  • 200 ml halfvolle melk
  • 100 gram kristalsuiker
  • 1 theelepel vanille-aroma
  • 250 gram aardbeien
Easy panna cotta met aardbeien product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de gelatineblaadjes een paar minuten wellen in een kom met koud water.
  2. Giet ondertussen de slagroom, melk, kristalsuiker en vanille-aroma in een pan en verhit op rustig vuur tot het mengsel heet is, maar niet kookt. Haal de pan vervolgens van het vuur.
  3. Knijp de gelatineblaadjes uit boven de kom zodat het meeste water eruit is, en voeg het toe aan het mengsel in de pan.
  4. Roer goed met een garde totdat alle gelatine is opgelost.
  5. Giet het mengsel voorzichtig in vier glaasjes.
  6. Zet deze ten minste 3 tot 4 uur in de koelkast. Was en ontkroon de aardbeien en snijd ze in vieren. Serveer de panna cotta met de partjes aardbei.