
Ei-wraps met pulled pork en komkommer
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 stuk kropsla
1 stuk komkommer
350 gram Pulled pork
200 gram wortels
1 stuk courgette
1 stuk rode paprika
4 handjes cashewnoten (ongezouten)
3 eetlepels sojasaus
6 stuks eieren
Bereidingswijze
1. Rasp de courgette en de rode paprika en hak de cashewnoten fijn.
2. Klop de eieren los, voeg de sojasaus, de courgette en de paprika toe en meng goed.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak van eenvierde van het eiermengsel een omelet. Keer de omelet voorzichtig als de bovenzijde begint te stollen en bak de andere kant nog 2 minuten. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten.
4. Verwarm ondertussen de pulled pork volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Snijd de kropsla en de komkommer in dunne reepjes. Rasp, indien nodig, de wortels.
6. Verdeel de sla samen met de komkommer, de wortel en de pulled pork over de omeletten en rol deze op.
7. Verdeel de gevulde omeletten over de borden.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2152 Kj
Calorieën
512 kcal
Vetten
31 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
21 gram
Waarvan suikers
13 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
37 gram