Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ei-wraps met pulled pork en komkommer

Ei-wraps met pulled pork en komkommer

Ingrediënten

  • 1 stuk kropsla
  • 1 stuk komkommer
  • 350 gram Pulled pork
  • 200 gram wortels
  • 1 stuk courgette
  • 1 stuk rode paprika
  • 4 handjes cashewnoten (ongezouten)
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 6 stuks eieren
Ei-wraps met pulled pork en komkommer product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Rasp de courgette en de rode paprika en hak de cashewnoten fijn.
  2. 2. Klop de eieren los, voeg de sojasaus, de courgette en de paprika toe en meng goed.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak van eenvierde van het eiermengsel een omelet. Keer de omelet voorzichtig als de bovenzijde begint te stollen en bak de andere kant nog 2 minuten. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten.
  4. 4. Verwarm ondertussen de pulled pork volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Snijd de kropsla en de komkommer in dunne reepjes. Rasp, indien nodig, de wortels.
  6. 6. Verdeel de sla samen met de komkommer, de wortel en de pulled pork over de omeletten en rol deze op.
  7. 7. Verdeel de gevulde omeletten over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 512
  • Eiwit 37 g
  • Koolhydraten 21 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 31 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 7