
Eierkoekwafels met frambozenjam
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
8 stuks eierkoeken
4 eetlepels frambozenjam
100 gram witte chocolade
250 ml slagroom
1 eetlepel suiker
2 eetlepels poedersuiker
Bereidingswijze
+ mixer
1. Hak de chocolade fijn. Klop de slagroom samen met de suiker op. Spatel de fijngehakte chocolade erdoor.
2. Besmeer de onderkant van de 4 eierkoeken met de frambozenjam.
3. Spuit de slagroom op de jam en sluit af met de overige eierkoeken.
4. Bestuif de wafels met poedersuiker en serveer.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2801 Kj
Calorieën
667 kcal
Vetten
30 gram
Waarvan verzadigd vet
17 gram
Koolhydraten
91 gram
Waarvan suikers
65 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie