
Espresso Martini
4 pers.
ca. 10 min
Ingrediënten
4 flesjes ijskoude Espresso Martini (Bols, à 20 cl)
4 bolletjes vanille roomijs
12 koffieboontjes
Choco kerstboompjes of musketkransjes (Feestelijk PLUS)
Bereidingswijze
1 Schud de flesjes espresso martini (of doe ze in een shaker met ijsblokjes) en schenk ze in royale martini- of wijnglazen.
2 Doe in elk glas voorzichtig een bolletje vanille roomijs. Bestrooi met een beetje cacaopoeder en garneer elk glas met 3 koffieboontjes en choco kerstboompjes of musketkransjes.
Variatietip!
Je kunt deze cocktail ook maken met het zelfgemaakte ricotta ijs van blz. 70.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
459 kcal
Vetten
8 gram
Koolhydraten
53 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
2 gram
Meer recepten in de categorie