
Falafelburgertjes
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
1 pak mini pitabroodjes (PLUS Feestmoment)
1 el olijfolie
400 g falafel
1 bakje hummus pikant (200 g)
½ zakje veldsla (à 85 g)
150 g snoeptomaatjes
Benodigdheden: cocktail- of tapasprikkers
Bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en bak de falafel in ca. 5 min. goudbruin.
2 Halveer de hete pitabroodjes overlangs. Bestrijk de onderste snijkant met hummus, leg er een falafel en veldsla op. Dek af met de andere helft, leg er een tomaatje op en prik alles vast met een cocktail- of tapasprikker.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
101 kcal
Vetten
5 gram
Koolhydraten
9 gram
Eiwitten
2 gram