1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus

Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus

Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus product foto
  • Ingredienten:

  • 3 el olijfolie
  • 1 schaal falafel (200 g)
  • 6 pitabroodjes
  • 200 g rauwkost komkommer (zakje)
  • 4 el verse knoflooksaus (bakje 150 g)
Bereiden
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de falafel in 4 minuten bruin en warm.
Rooster intussen de pitabroodjes in een broodrooster. Halveer de broodjes zodat twee helften om te vullen ontstaan.
Vul de pitahelften met een beetje rauwkost, 1 falafel en een lepeltje knoflooksaus. Leg ze op een schaal.
Variatie
Vervang de falafel voor vega miniburgers of groentevierkantjes (Lekker gourmetten).
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 53 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 435
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie