Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus

Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 1 schaal falafel (200 g)
  • 6 pitabroodjes
  • 200 g rauwkost komkommer (zakje)
  • 4 el verse knoflooksaus (bakje 150 g)
Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de falafel in 4 minuten bruin en warm.
  2. Rooster intussen de pitabroodjes in een broodrooster. Halveer de broodjes zodat twee helften om te vullen ontstaan.
  3. Vul de pitahelften met een beetje rauwkost, 1 falafel en een lepeltje knoflooksaus. Leg ze op een schaal.

Variatie

Vervang de falafel voor vega miniburgers of groentevierkantjes (Lekker gourmetten).

    Voedingswaarde

  • Kcal 435
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 53 g
  • Vet 19 g