
Falafelpita met rauwkost en verse knoflooksaus
4 pers.
ca. 10 min
Mediterraans
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 schaal falafel (200 g)
6 pitabroodjes
200 g rauwkost komkommer (zakje)
4 el verse knoflooksaus (bakje 150 g)
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de falafel in 4 minuten bruin en warm.
Rooster intussen de pitabroodjes in een broodrooster. Halveer de broodjes zodat twee helften om te vullen ontstaan.
Vul de pitahelften met een beetje rauwkost, 1 falafel en een lepeltje knoflooksaus. Leg ze op een schaal.
Variatietip!
Vervang de falafel voor vega miniburgers of groentevierkantjes (Lekker gourmetten).
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
435 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
53 gram
Eiwitten
10 gram
Meer recepten in de categorie