

Falafelwraps met pittige hummus en ingelegde ui
Lunch
4 pers.
ca. 25 min
Vegetarisch
8.84 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 eetlepel Rode wijnazijn
1 Mespunt Zout
4 theelepel Suiker
2 stuks Rode ui
200 gram Falafel
150 gram Cherrytomaten
2 stuks Avocado
6 stuks Wraps
250 gram Hummus pikant
100 gram Spinazie
Bereidingswijze
1. Verwarm de rodewijnazijn met het zout en de suiker tot de suiker is opgelost. Snijd de rode uien in flinterdunne ringen. In voeg toe aan het azijnmengsel. Laat 10 minuten staan.
2. Verwarm een koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Bak hierin de falafel goudbruin en krokant volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3. Snijd ondertussen de cherrytomaten in kwarten en de avocado’s in plakjes. Verbrokkel de witte kaas. Besmeer de wraps met de hummus. Beleg met de spinazie, avocado, cherrytomaten, falafel, witte kaas en rode ui. Rol strak dicht en snijd doormidden. Serveer direct.
Meer recepten in de categorie