

Farfalle in een pittige tomatensaus met garnalen
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.75 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Farfalle
6 eetlepel Olijfolie
1 stuk Uien
2 stuks Chilipeper
6 tenen Knoflook
185 gram Garnalen
1 Blik Gepelde tomaat
5 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Kook de farfalle in gezouten water zoals op de verpakking vermeld staat al dente.
2. Snipper de ui fijn, snij de chilipeper in ringen en hak de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en chili aan. Voeg wanneer de ui zacht begint te worden de knoflook toe en bak mee op laag vuur.
3. Voeg de garnalen toe en bak mee tot deze roze en gaar zijn. Haal de garnalen uit de pan en zet opzij.
4. Voeg de gepelde tomaten toe en breng op smaak met zout en peper. Breek de tomaat in kleine stukken en laat de saus inkoken terwijl de pasta kookt.
5. Voeg de pasta met een juslepel pastawater toe en voeg dan de fijngehakte peterselie en de garnalen toe. Meng door tot de garnalen weer warm zijn en dien dan direct op.
Meer recepten in de categorie