

Farfalle met koolvisfilet in een paprikasaus
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.64 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Rode paprika
1 stuk Paprika geel
1 stuk Uien
1 Teen Knoflook
2 eetlepel Olijfolie
2 eetlepel Tomatenpuree
125 ml Slagroom
300 gram Farfalle
2 eetlepel Roomboter
4 stuks Tilapia
2 takjes Basilicum
Bereidingswijze
1. Ook nodig: staafmixer of blender.
2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
3. Snijd de paprika in reepjes en de ui in partjes. Meng met 2 el olijfolie en verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de knoflook in het velletje erbij en rooster 30 minuten tot de paprika en ui zacht is. Haal de knoflook uit het velletje en pureer de groenten tot een gladde saus.
4. Kook intussen de farfalle in gezouten water al dente.
5. Verhit een koekenpan met de boter. Breng de tilapia op smaak met peper en zout en bak aan beide kanten aan tot de vis gaar is. Haal uit de pan en zet opzij.
6. Voeg de gepureerde groenten toe aan de pan samen met de tomatenpuree. Roer even door en voeg de slagroom toe, roer weer door.
7. Voeg de gekookte farfalle toe en meng door. Dien de pasta op met de tilapia en garneer met verse basilicum.
Meer recepten in de categorie