

Farfalle met rode pesto en champignons
4 pers.
ca. 20 min
4.23 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Farfalle
1 eetlepel Olijfolie
250 gram Champignons
100 gram Zongedroogde tomaten
2 eetlepel Rode pesto
1 eetlepel Roomboter
40 gram Parmigiano
Bereidingswijze
1. Kook de pasta zoals op de verpakking vermeld staat in gezouten water al dente.
2. Snij intussen de champignons in plakjes en hak de zongedroogde tomaat grof fijn.
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons aan tot deze bruin gebakken zijn. Voeg de zongedroogde tomaat toe en bak mee.
4. Voeg de rode pesto, de farfalle en een juslepel pastawater toe en roer goed door. Proef of je de pasta verder op smaak moet brengen met peper en zout.
5. Voeg als laatste de roomboter toe aan de saus en meng door tot dit gesmolten is. Serveer daarna direct op met de fijn geraspte Parmezaanse kaas en garneer naar wens met verse peterselie.
Meer recepten in de categorie