

Fetaspread met geroosterde druiven voor de borrel
Hapje
4 pers.
ca. 20 min
5.05 voor 4 pers.
Ingrediënten
200 gram Druiven rood
2 eetlepel Zonnebloemolie
2 takjes Tijm
150 gram Feta
150 gram Griekse yoghurt
150 gram Roomkaas
1 stuk Stokbrood
Bereidingswijze
1. Ook nodig: blender of foodprocessor
2. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
3. Meng de druiven met de zonnebloemolie en de blaadjes van de tijm. Rooster de druiven 10 minuten in de oven.
4. Pureer ondertussen de feta met de Griekse yoghurt en de roomkaas tot een egale massa.
5. Verdeel de fetaspread over een bordje of bakje en schep de geroosterde druiven hier overheen. Garneer optioneel met wat extra tijm en serveer met het stokbrood.
Meer recepten in de categorie