

Fish & chips met tuinerwten
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
AGV
11.72 voor 4 pers.
Ingrediënten
600 gram Lekkerbekjes
800 gram Aardappelpartjes
450 gram Tuinerwten
3 takjes Munt
1 stuk Sjalot
1 stuk Citroen
150 ml Remouladesaus
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de lekkerbekjes over een ovenschaal en leg onder in de oven. Bereid volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel ondertussen de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bereid ook volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2. Breng een pan met gezouten water aan de kook. Kook hierin de tuinerwten gedurende 5 minuten. Hak de muntblaadjes en de sjalot fijn. Snijd de citroen in partjes.
3. Giet de tuinerwten af en meng met de munt, sjalot en 2 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met zwarte peper. Serveer de lekkerbekjes met de aardappelpartjes, tuinerwten, citroenpartjes en remouladesaus.
Meer recepten in de categorie