Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Flammkuchen met gegrilde asperges en gorgonzola

Flammkuchen met gegrilde asperges en gorgonzola

Ingrediënten

  • 1 rol flammkuchen deeg (Jan, 240 g)
  • ½ bakje mascarpone (à 250 g)
  • 1 bakje tomatentapenade (125 g)
  • 2 bakjes gegrilde groente tapas groene asperge (à 100 g)
  • 80 g gorgonzola
  • 100 g zoete trostomaatjes
  • 75 g rucola
Flammkuchen met gegrilde asperges en gorgonzola product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het deeg op het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met de mascarpone en tapenade. Verdeel de asperges erover en verkruimel de gorgonzola erboven. Bestrooi met peper en zout naar smaak en bak de flammkuchen in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin.
  2. Halveer de tomaatjes, verdeel ze met de rucola erover en serveer direct.

Variatie

Vervang voor kinderen de gorgonzola door een bol, in plakken gesneden mozzarella.

    Voedingswaarde

  • Kcal 630
  • Eiwit 16 g
  • Koolhydraten 46 g
  • Vet 41 g