
Flammkuchen met gegrilde regenboogpeentjes en ham
2 pers.
ca. 15 min
Frans
Ingrediënten
1 rol flammkuchen deeg (Jan, 240 g)
½ bakje ricotta (250 g)
1 bakje gegrilde mini regenboogpeentjes (PLUS FeestMoment)
3 lente-uitjes
4 eieren
1 tl chilivlokken
100 g Puur van Smaak Serranoham
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het deeg op het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met ricotta en verdeel de peentjes erover. Snijd de lente-uitjes in schuine ringetjes. Breek de eieren erboven en bestrooi met de lente-ui en chilivlokken.
Bestrooi met zout naar smaak en bak de flammkuchen in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Verdeel de ham erover en serveer direct.
Variatietip!
Krijg je wat meer gasten? Maak een flammkuchen buffet! Schaal salade erbij, klaar.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
540 kcal
Vetten
40 gram
Koolhydraten
48 gram
Eiwitten
30 gram