Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Flammkuchen met gegrilde regenboogpeentjes en ham

Flammkuchen met gegrilde regenboogpeentjes en ham

Ingrediënten

  • 1 rol flammkuchen deeg (Jan, 240 g)
  • ½ bakje ricotta (250 g)
  • 1 bakje gegrilde mini regenboogpeentjes (PLUS FeestMoment)
  • 3 lente-uitjes
  • 4 eieren
  • 1 tl chilivlokken
  • 100 g Puur van Smaak Serranoham
Flammkuchen met gegrilde regenboogpeentjes en ham product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het deeg op het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met ricotta en verdeel de peentjes erover. Snijd de lente-uitjes in schuine ringetjes. Breek de eieren erboven en bestrooi met de lente-ui en chilivlokken.
  2. Bestrooi met zout naar smaak en bak de flammkuchen in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Verdeel de ham erover en serveer direct.

Variatie

Krijg je wat meer gasten? Maak een flammkuchen buffet! Schaal salade erbij, klaar.

    Voedingswaarde

  • Kcal 540
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 48 g
  • Vet 40 g