Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Flammkuchen met spek en appel

Flammkuchen met spek en appel

Ingrediënten

  • 1 pak pizzadeeg
  • 2 stuks appels
  • 125 gram spekreepjes
  • 2 stuks rode uien
  • 125 ml crème fraîche
  • 125 ml zure room
  • 250 gram champignons
Flammkuchen met spek en appel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. 2. Pel en snijd de rode ui in flinterdunne ringen en de champignons en de appels in dunne plakken. Meng de zure room met de crème fraîche.
  3. 3. Verhit een koekenpan en bak de spekjes in 10 minuten krokant. Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten.
  4. 4. Rol het pizzadeeg met het bijgevoegde bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met het roommengsel en beleg met de appel, de spekreepjes, de champignons en de ui. Bak de flammkuchen in de oven in 15 minuten gaar en goudbruin.

    Voedingswaarde

  • Kcal 501
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 66 g
  • waarvan suikers 36
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 6