Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Flammkuchen met zalm, bietjes en dille

Flammkuchen met zalm, bietjes en dille

Ingrediënten

  • 1 rol flammkuchen deeg (Jan, 240 g)
  • 1 bekertje zure room (125 ml)
  • 1 pak gekookte bieten (BIO+, 500 g)
  • 1 rode ui
  • 1 bakje dille (20 g)
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 200 g gerookte Noorse zalm
Flammkuchen met zalm, bietjes en dille product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het deeg op het bakpapier uit op een bakplaat. Bestrijk met de zure room. Snijd de bieten in partjes van 2 cm en de ui in dunne ringen. Verdeel over het deeg. Bestrooi met peper en zout naar smaak en bak de flammkuchen in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin.
  2. Snijd ondertussen de dille fijn. Rasp de gele schil van de citroen en snijd de vrucht in partjes. Verdeel de zalm over de flammkuchen, bestrooi met citroenrasp en dille. Serveer met de partjes citroen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 510
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 51 g
  • Vet 21 g