

Flatbread met visfrietjes
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
7.04 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Flatbread
1 pak Visfrietjes
2 eetlepel Zonnebloemolie
500 gram Trostomaten
1 stuk Rode uien
1 stuk Limoenen
4 eetlepel Aioli
75 gram Veldsla
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel de flatbread met water en bak 4 minuten.
2. Verhit intussen de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de visfrietjes rondom aan tot goudbruin en gaar, zoals op de verpakking vermeld staat.
3. Snij de tomaat in blokjes en snipper de ui. Meng dit met de sap van een halve limoen en breng op smaak met peper en zout.
4. Smeer de flatbread in met de aioli, beleg dan met de veldsla, de visfrietjes en de tomatensalade.
Meer recepten in de categorie