Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

Ingrediënten

  • 1 focaccia
  • 150 g cocktail trostomaten
  • 1 bosje basilicum
  • 50 ml olijfolie
  • 2 bollen buffelmozzarella
Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de focaccia in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes en breng op smaak met peper en zout. Zet apart. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en pureer samen met de olijfolie in een hakmolentje of in het bakje van een staafmixer. Scheur de mozarella in stukken. Top de warme focaccia met cherrytomaatjes, buffelmozzarella en basilicumolie.