Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunch
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 focaccia
  • 150 g cherrytomaatjes
  • 1 bosje basilicum
  • 50 ml olijfolie
  • 2 bollen buffelmozzarella
Bereiden
Bak de focaccia in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes en breng op smaak met peper en zout. Zet apart. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en pureer samen met de olijfolie in een hakmolentje of in het bakje van een staafmixer. Scheur de mozarella in stukken. Top de warme focaccia met cherrytomaatjes, buffelmozzarella en basilicumolie.