

Focaccia pizza
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
7.31 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Focaccia knoflook mozzarella
100 ml Passata rustica
1 eetlepel Oregano
2 stuks Mozzarella
100 gram Cherrytomaten
1 stuk Paprika
4 eetlepel Pesto
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
2. Meng de passata rustica met de oregano en smeer hier de focaccia mee in.
3. Snijd de mozzarella in plakken, dep zoveel mogelijk droog met keukenpapier. Snijd de cherrytomaten door midden en de paprika in dunne repen. Beleg de pizza met de mozzarella, cherrytomaten, paprika en de pesto en bak 8 tot 10 minuten af in de oven.
4. Tip: Je kunt deze focaccia’s beleggen met elke topping naar keuze.
Meer recepten in de categorie