
Forelfilet met aardappel witlofsalade
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram aardappelen
400 gram witlof
1 eetlepel dille
1 bosje radijsje
8 stuks augurken
1 stuk citroen
600 gram gerookte forelfilets
4 eetlepels yoghurt-mayonaise
Bereidingswijze
1. Breng een pan met water aan de kook, snijd de aardappelen in partjes en kook in 15 minuten gaar. Spoel af met koud water.
2. Snijd de witlof en de dille fijn. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd de augurk in schijfjes. Snijd de citroen in partjes en halveer de vis.
3. Meng de mayonaise met de dille.
4. Meng de groenten, verdeel over de borden, serveer de vis erop en garneer met de dressing en de citroen.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1468 Kj
Calorieën
349 kcal
Vetten
13 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
24 gram
Waarvan suikers
3 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
32 gram