Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frambozenbavarois met oreo en munt

Frambozenbavarois met oreo en munt

Ingrediënten

  • 3 blaadjes gelatine
  • 250 g diepvriesframbozen
  • 50 g fijne kristalsuiker
  • 400 ml slagroom
  • 1 el poedersuiker
  • 100 g verse frambozen
  • 1 pak oreokoekjes, in stukjes
  • 1 bakje verse munt (20 g)
  • spuitzak
Frambozenbavarois met oreo en munt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main dessert
Recipes/Time Ca. 90 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatine ca. 5 min. in ruim koud water. Verwarm ondertussen in een steelpan op laag vuur de frambozen met de kristalsuiker tot de suiker is opgelost.
  2. Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de warme (niet hete!) frambozen. Laat in ca. 1 uur afkoelen
  3. Klop de slagroom en poedersuiker lobbig met een mixer of garde totdat je pieken ziet.Voeg de afgekoelde frambozen bij de slagroom, roer tot een egaal roze mousse en doe in een spuitzak.
  4. Vul 4 glazen eerst met wat oreo en daarna met verse frambozen. Verdeel er een laagje bavarois over en herhaal tot het glas bijna vol is. Garneer met verse frambozen, oreo en muntblaadjes en serveer.