Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. French toast met croissants en verse jus d'orange

French toast met croissants en verse jus d'orange

Ingrediënten

  • 4 stuks croissants
  • 1 kilogram perssinaasappelen
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 1 theelepel kaneel
  • 500 ml melk
  • 1 stuk ei
  • 10 gram amandelschaafsel
French toast met croissants en verse jus d'orange product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + sinaasappelpers
  2. 1. Kluts het ei met de melk, de kaneel en de rasp van 1 sinaasappel. Dompel de croissants onder in het mengsel.
  3. 2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de croissants in 4 - 6 minuten aan beide kanten krokant en goudbruin.
  4. 3. Schil 2 sinaasappelen en snijd met een mes partjes uit het vruchtvlees.
  5. 4. Pers de rest van de sinaasappelen uit voor verse jus d’orange.
  6. 5. Serveer de french toast samen met een schep yoghurt, de sinaasappelpartjes en garneer met de geschaafde amandelen. Serveer met de verse jus d'orange.

    Voedingswaarde

  • Kcal 321
  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 30 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 10
  • Vezels 2