Frisse mango tiramisu - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frisse mango tiramisu

Frisse mango tiramisu

Frisse mango tiramisu product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 120 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 stuks mango
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml slagroom
  • 1 pak lange vingers
  • 2 eetlepels cacao
  • 50 g poedersuiker
  • 200 ml sterke koffie (espresso)
Bereiden
Pel de mango’s en snijd om de pit het vruchtvlees weg. Snijd in blokjes.
Klop de slagroom op tot een lobbige substantie en roer de mascarpone en de poedersuiker erdoor tot een glad mengsel.
Breek de lange vingers doormidden en verdeel de helft over glazen schaaltjes of bekers. Besprenkel met de helft van de koffie.
Schep 1/3 van het mascarponemengsel erop en de helft van de mango. Herhaal de stap met de lange vingers, de mascarpone en de mango en eindig met mascarpone. Laat ten minste 1,5 uur opstijven in de koelkast. Bestuif de tiramisu met cacao.