Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frisse mango tiramisu

Frisse mango tiramisu

Ingrediënten

  • 2 stuks mango
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml slagroom
  • 1 pak lange vingers
  • 2 eetlepels cacao
  • 50 g poedersuiker
  • 200 ml sterke koffie (espresso)
Frisse mango tiramisu product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 120 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de mango’s en snijd om de pit het vruchtvlees weg. Snijd in blokjes.
  2. Klop de slagroom op tot een lobbige substantie en roer de mascarpone en de poedersuiker erdoor tot een glad mengsel.
  3. Breek de lange vingers doormidden en verdeel de helft over glazen schaaltjes of bekers. Besprenkel met de helft van de koffie.
  4. Schep 1/3 van het mascarponemengsel erop en de helft van de mango. Herhaal de stap met de lange vingers, de mascarpone en de mango en eindig met mascarpone. Laat ten minste 1,5 uur opstijven in de koelkast. Bestuif de tiramisu met cacao.