Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frisse Waldorfsalade

Frisse Waldorfsalade

Ingrediënten

  • 1 stuk bleekselderij
  • 200 gram pitloze witte druiven
  • 100 gram notenmix
  • 2 eetlepels yoghurt-mayonaise
  • 2 stuks appels
  • 2 eetlepels azijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 200 gram boerenkool
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 150 gram oude kaas
Frisse Waldorfsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de bleekselderij in plakjes, de kaas in blokjes, de druiven door de helft en de appels in blokjes.
  2. 2. Meng de mayonaise met de azijn, de mosterd en de paprikapoeder tot een gladde dressing en breng op smaak met peper.
  3. 3. Meng de boerenkool samen met de kaas, de bleekselderij, de cranberrymix, de druiven, de appels en de dressing tot een salade.
  4. Tip: Bewaar wat cranberrymix voor de garnering.

    Voedingswaarde

  • Kcal 446
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 27 g
  • waarvan suikers 17
  • Vet 31 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 6