Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frisse yoghurt met appel en kaneel

Frisse yoghurt met appel en kaneel

Ingrediënten

  • 3 stuks appels
  • 500 ml yoghurt
  • 2 handjes rozijnen
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels honing
Frisse yoghurt met appel en kaneel product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Schil de appels, snijd ze doormidden en verwijder de klokhuizen. Snijd de appels in gelijke blokjes.
  2. 2. Verhit een klontje boter in een steelpan en bak de appels met de rozijnen, de honing en de kaneel al roerende 6 minuten.
  3. 3. Verdeel de yoghurt over 4 glazen en serveer het appelmengsel erbovenop.

    Voedingswaarde

  • Kcal 177
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 33 g
  • waarvan suikers 31
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 3