

Frittata met garnalen
Lunch
4 pers.
ca. 30 min
Frans
9.37 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 eetlepel Olijfolie
400 gram Roerbakgroenten
8 stuks Eieren
50 ml Melk
50 ml Slagroom
100 gram Garnalen
80 gram Geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verhit 1 el olie en bak de groentemix aan tot deze gaar en zacht is, ongeveer 6 minuten. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
3. Klop in een kom de eieren met de slagroom en melk op. Voeg de in stukjes gesneden garnalen en de geraspte kaas toe. Roer als laatste de roerbak groenten erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
4. Smeer een pan of de quichevorm met een diameter van 20 centimeter in met de overige el olijfolie, giet het eimengsel hierin en bak 25 à 30 minuten af in de oven.
5. Laat 5 minuten afkoelen voordat je de frittata serveert.
Meer recepten in de categorie