Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Frozen yoghurt bar

Frozen yoghurt bar

Ingrediënten

  • 600 g Griekse yoghurt 10%
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 vanillestokje
  • 1 el koek-en speculaaskruiden
  • 2 mandarijnen
  • 1 el amandelen
  • 2 el strooispeculaas (pak 300g)
  • 2 speculaasjes
  • Plasticfolie
Frozen yoghurt bar product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 260 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Bekleed een kleine bakplaat die in je vriezer past met plasticfolie. Meng de honing door de yoghurt. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Roer door de yoghurt. Meng de koekkruiden door 2 eetlepels yoghurt. Verdeel de witte yoghurt over de bakplaat en swirl de yoghurt met koekkruiden er mooi door.
  2. 2 Pel de mandarijnen en verdeel de partjes over de yoghurt. Hak de amandelen grof en strooi ze met de strooispeculaas over de yoghurt. Verkruimel de speculaasjes erover.
  3. 3 Zet minimaal 4 uur in de vriezer en breek in stukken voor serveren.

    Voedingswaarde

  • Kcal 299
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 22 g
  • Vet 19 g