

Fussili met gegrilde groenten en burrata
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
8.60 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Courgette
2 stuks Paprika
1 stuk Aubergine
3 eetlepel Olijfolie
1 theelepel Koriander
1 theelepel Uienpoeder
1 theelepel Knoflookpoeder
2 tenen Knoflook
1 Blik Tomaten
1 stuk Burrata
Bereidingswijze
1. Verhit de oven voor op 200 graden.
2. Snij de courgette in plakjes, de paprika in dunne reepjes en de aubergine in dunne plakken. Meng de groenten met 2 el olijfolie, korianderpoeder, uipoeder en knoflookpoeder en breng op smaak met peper en zout.
3. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 30 minuten af, tot alle groenten gaar zijn.
4. Bereid intussen de fussili zoals op de verpakking vermeld staat in gezouten water al dente.
5. Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie en fruit de fijn gehakte knoflook kort aan. Voeg de tomaten blokjes toe, breng op smaak met peper en zout, en laat de saus inkoken terwijl de pasta kookt.
6. Voeg de pasta en de gegrilde groenten toe aan de tomatensaus en meng goed door. Dien de pasta op met burrata en optioneel wat extra olijfolie over de burrata gesprenkeld en wat chilivlokken.
Meer recepten in de categorie