Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gado gado met geroosterde kokos

Gado gado met geroosterde kokos

Ingrediënten

  • 100 gram satésaus
  • 1 stuk Chinese kool
  • 1 zakje kroepoek
  • 4 stuks eieren
  • 200 gram sperziebonen
  • 150 gram geraspte wortelen
  • 100 gram taugé
  • 4 eetlepels geraspte kokos
  • 200 gram zilvervliesrijst
Gado gado met geroosterde kokos product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en snijd doormidden. Snijd de Chinese kool in dunne reepjes.
  2. Breng een pan met water aan de kook, kook de sperziebonen 3 minuten en spoel af met koud water. Breng opnieuw een pan water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Laat schrikken met koud water, pel en snijd in parten. Verhit een pan en rooster de kokosrasp kort.
  3. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Breng een pan met water aan de kook en bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Meng de sperziebonen met de satésaus, de geraspte wortel, de tauge en de Chinese kool.
  6. Serveer de gado gado met de kroepoek en de eipartjes bovenop de rijst en garneer met de kokosrasp.
  7. Tip: Lekker met sambal door de satésaus.

    Voedingswaarde

  • Kcal 521
  • Eiwit 20 g
  • Koolhydraten 63 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 12