
Garnalen met kruidenboter
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
100 g gezouten roomboter, op kamertemperatuur
paar sprietjes verse bieslook (biologisch), fijngesneden
paar takjes verse peterselie (biologisch), fijngesneden
paar takjes verse dille (biologisch), fijngesneden
1 teen knoflook
geperst mespunt chilipoeder
200 g diepvries wokgarnalen rauw en gepeld (ASC)
EXTRA vershoudfolie
Bereidingswijze
Meng de boter met de kruiden, knoflook en chilipoeder. Schep het mengsel op een vel vershoudfolie en maak er een rolletje van. Leg het rolletje in de koelkast.
Ondooi de garnalen en dep ze droog met keukenpapier. Snij de kruidenboter in plakjes. Verhit een plakje kruidenboter in een gourmetpannetje en bak een paar garnalen in de boter. Keer ze regelmatig. Als ze egaal roze zijn, zijn ze goed. Lekker met stokbrood.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
215 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
6 gram