Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Garnalen met kruidenboter

Garnalen met kruidenboter

Ingrediënten

  • 100 g gezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • paar sprietjes verse bieslook (biologisch), fijngesneden
  • paar takjes verse peterselie (biologisch), fijngesneden
  • paar takjes verse dille (biologisch), fijngesneden
  • 1 teen knoflook
  • geperst mespunt chilipoeder
  • 200 g diepvries wokgarnalen rauw en gepeld (ASC)
  • EXTRA vershoudfolie
Garnalen met kruidenboter product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Gourmetten
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de boter met de kruiden, knoflook en chilipoeder. Schep het mengsel op een vel vershoudfolie en maak er een rolletje van. Leg het rolletje in de koelkast.
  2. Ondooi de garnalen en dep ze droog met keukenpapier. Snij de kruidenboter in plakjes. Verhit een plakje kruidenboter in een gourmetpannetje en bak een paar garnalen in de boter. Keer ze regelmatig. Als ze egaal roze zijn, zijn ze goed. Lekker met stokbrood.

    Voedingswaarde

  • Kcal 215
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 21 g