Garnalen met kruidenboter - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Garnalen met kruidenboter

Garnalen met kruidenboter

Garnalen met kruidenboter product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Gourmetten
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 100 g gezouten roomboter, op kamertemperatuur
  • paar sprietjes verse bieslook (biologisch), fijngesneden
  • paar takjes verse peterselie (biologisch), fijngesneden
  • paar takjes verse dille (biologisch), fijngesneden
  • 1 teen knoflook
  • geperst mespunt chilipoeder
  • 200 g diepvries wokgarnalen rauw en gepeld (ASC)
  • EXTRA vershoudfolie
Bereiden
Meng de boter met de kruiden, knoflook en chilipoeder. Schep het mengsel op een vel vershoudfolie en maak er een rolletje van. Leg het rolletje in de koelkast.
Ondooi de garnalen en dep ze droog met keukenpapier. Snij de kruidenboter in plakjes. Verhit een plakje kruidenboter in een gourmetpannetje en bak een paar garnalen in de boter. Keer ze regelmatig. Als ze egaal roze zijn, zijn ze goed. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarde

eiwit
6 g
koolhydraten
1 g
vet
21 g
Kcal
215