

Garnalen pil pil spaghetti
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
7.72 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram Spaghetti
6 tenen Plus knoflook
2 stuks Neutraal peper rood
100 ml Olijfolie extra vierge
16 stuks Garnalen
1 stuk Citroenen
10 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti in gezouten water zoals op de verpakking vermeld staat al dente.
2. Maak de garnalen schoon en dep goed droog. Snijd de knoflook en chilipeper in dunne plakjes.
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan op laag vuur en bak de knoflook en chilipeper 5 minuten aan. Verhoog de temperatuur tot halfhoog vuur. Breng de garnalen op smaak met peper en zout en voeg aan de pan toe. Bak mee tot de garnalen diep roze en gaar zijn en voeg dan 2 el citroensap toe.
4. Voeg de spaghetti en een kleine juslepel pastawater toe en meng door. Hak de peterselie fijn en meng als laatste door de spaghetti, dien dan direct op.
Meer recepten in de categorie