
Garnalencocktail met appel en cocktailsaus van René Pluijm
Voorgerecht
2 pers.
ca. 12 min
Nederlands
Ingrediënten
2 plakjes bacon
0.25 kroppen ijsbergsla (fijngesneden)
0.25 granny Smith appels (fijngesneden)
1 kleine stengel bleekselderij (fijngesneden)
0.5 citroenen
2 schijfjes citroen (garnering)
2 Garnalencocktail trio inclusief sauzen
Bereidingswijze
1. Bak de bacon knapperig in een droge koekenpan en hak de plakjes daarna in kleine stukjes.
2. Verdeel de ijsbergsla over de bodem van twee glazen.
3. Doe dit ook met de stukjes appel en bleekselderij en besprenkel met het sap van de halve citroen.
4. Open het bakje Hollandse garnalen en verdeel over de twee glazen.
5. Giet de cocktailsaus erover en garneer met een schijfje citroen.
Meer recepten in de categorie