Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Garnalencocktail op Japanse wijze

Garnalencocktail op Japanse wijze

Ingrediënten

  • 1/3 krop ijsbergsla
  • 2 snoepgoed komkommers
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel Japanse sojasaus
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 eetlepel zwart sesamzaad
  • Verse koriander
Garnalencocktail op Japanse wijze product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel ze over 8 kleine cocktailglaasjes. Snijd de snoepgoed komkommers in dunne plakjes en verdeel ze erover. Vul aan met de Hollandse garnalen.
  2. 2 Meng de mayonaise met de Japanse sojasaus en de sesamolie en verdeel de saus over de cocktail. Garneer met zwart sesamzaad en een takje verse koriander.

Variatie

Wijntip: Danie de Wet Chardonnay

    Voedingswaarde

  • Kcal 80
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 7 g
  • Vezels 0