Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gazpacho

Gazpacho

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 300 g cherrytomaten
  • 1 citroen
  • ½ el honing
  • 50 ml olijfolie
Gazpacho product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 5 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de ui grof.
  2. Pel en snijd de knoflook grof.
  3. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in grove stukken.
  4. Mix in een blender de ui, knoflook, paprika en tomaat met het rasp en sap van een citroen, honing, een beetje zout en versgemalen peper.
  5. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Serveer in glaasjes.