

Gebakken gnocchi met pesto, spinazie en courgette
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
6.13 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 eetlepel Plus olijfolie mild
800 gram Gnocchi
1 stuk Uien
2 tenen Knoflook
1 stuk Courgette
300 gram Spinazie
2 eetlepel Pesto
125 gram Creme
40 gram Reggiano
Bereidingswijze
1. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de gnocchi aan tot guidbruin, ongeveer 5 minuten. Haal uit de pan en zet opzij.
2. Voeg de andere eetlepel olie toe en fruit de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook aan. Voeg de in blokjes gesneden courgette toe en bak 5 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak mee tot dit geslonken is.
3. Voeg de pesto, creme fraiche en een scheutje water toe en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
4. Voeg de gnocchi toe aan de saus om weer op te warmen.
5. Serveer met wat versgeraspte Parmezaanse kaas.
Meer recepten in de categorie