Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken gnocchi met pesto, spinazie en courgette

Gebakken gnocchi met pesto, spinazie en courgette

Ingrediënten

  • 2 eetlepel Plus olijfolie mild
  • 800 gram Gnocchi
  • 1 stuk Uien, gesnipperd
  • 2 tenen Knoflook, fijngehakt
  • 1 stuk Courgette, in blokjes gesneden
  • 300 gram Spinazie
  • 2 eetlepel Pesto
  • 125 gram Creme
  • 40 gram Reggiano
Gebakken gnocchi met pesto, spinazie en courgette product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de gnocchi aan tot guidbruin, ongeveer 5 minuten. Haal uit de pan en zet opzij.
  2. Voeg de andere eetlepel olie toe en fruit de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook aan. Voeg de in blokjes gesneden courgette toe en bak 5 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak mee tot dit geslonken is.
  3. Voeg de pesto, creme fraiche en een scheutje water toe en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg de gnocchi toe aan de saus om weer op te warmen.
  5. Serveer met wat versgeraspte Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 491
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 68 g
  • waarvan suikers 1
  • Vet 15 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 4