Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken kalfsoester met verse spaghetti

Gebakken kalfsoester met verse spaghetti

Ingrediënten

  • 200 g champignons, in plakken gesneden
  • teen knoflook, gepureerd
  • 100 ml droge witte wijn
  • 250 ml room
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 pak PLUS verse spaghetti
  • 2 aubergines
  • 4 PLUS Kalfsoesters, op kamer temperatuur
  • Olijfolie
Gebakken kalfsoester met verse spaghetti product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiden: Begin met de saus. Bak de gesneden champignons 10 minuten op hoog vuur in 1 el olijfolie. Voeg de knoflook halverwege toe. Blus af met de wijn.
  2. Giet de room in de pan en laat tot de helft inkoken. Roer er als laatst de peterselie door.
  3. Kook ondertussen de spaghetti al dente.
  4. Gril de gehalveerde aubergines. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Bak als laatste de kalfsoesters in ca. 4 min in een hete pan met wat olijfolie medium rare.