Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken peer met speculaasijs

Gebakken peer met speculaasijs

Ingrediënten

  • 1 el suiker
  • 1 snufje kaneelsuiker
  • 1 handpeer
  • boter
  • 6 speculaasjes
  • 4 bollen vanille-ijs
Gebakken peer met speculaasijs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de suiker met het kaneelpoeder.
  2. Snijd de peren van het klokhuis af in plakken en meng met de kaneelsuiker.
  3. Smelt een klontje boter in de gourmetpannetjes en bak de plakjes peer tot ze warm zijn en de suiker is gesmolten.
  4. Verkruimel de speculaasjes.
  5. Rol de bollen ijs door de speculaaskruimels en leg ze even in de vriezer tot de peer klaar is.
  6. Serveer het speculaasijs bij de warme peer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 198