Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken skreifilets

Gebakken skreifilets

Ingrediënten

  • 400 g skreifilet
  • 4 el bloem
  • 1 el olie
  • 1 el boter
  • 4 witte ronde harde broodjes
  • 4 el remouladesaus
  • 1 handje veldsla
  • 1 rijpe avocado, in dunne plakjes
  • 1 citroen, in 4 partjes
Gebakken skreifilets product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Dep de skreifilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Haal ze door de bloem en schud de overtollig bloem eraf.
  2. Verhit de olie en boter in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag. Wacht tot de boter is uitgebruist en lichtbruin kleurt. Leg de filets in de pan en bak ze circa 3 minuten per kant.
  3. Draai het vuur uit en laat de vis nog een paar minuten doorgaren in de pan.
  4. Serveer op een broodje met remouladesaus, veldsla en plakjes avocado. Maal er wat peper over en serveer met een partje citroen om erover uit te knijpen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 500
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 37 g
  • Vet 27 g