In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken skreifilets

Gebakken skreifilets

Gebakken skreifilets product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g skreifilet
  • 4 el bloem
  • 1 el olie
  • 1 el boter
  • 4 witte ronde harde broodjes
  • 4 el remouladesaus
  • 1 handje veldsla
  • 1 rijpe avocado, in dunne plakjes
  • 1 citroen, in 4 partjes
Bereiden
Dep de skreifilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Haal ze door de bloem en schud de overtollig bloem eraf.
Verhit de olie en boter in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag. Wacht tot de boter is uitgebruist en lichtbruin kleurt. Leg de filets in de pan en bak ze circa 3 minuten per kant.
Draai het vuur uit en laat de vis nog een paar minuten doorgaren in de pan.
Serveer op een broodje met remouladesaus, veldsla en plakjes avocado. Maal er wat peper over en serveer met een partje citroen om erover uit te knijpen.

Voedingswaarde

eiwit
24 g
koolhydraten
37 g
vet
27 g
Kcal
500