
Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
500 gram PLUS zalmfilet op de huid
300 gr PLUS panklare, gewassen
spinazie (2)
1 pot Grand Italia besciamellasaus ÃÂÃÂ 400 gr (3)
400 gr PLUS tagliatelle (4)
1 ui (gesnipperd)
1 teentje knoflook (gesnipperd)
Peper
Zout
3 el olijfolie
Bereidingswijze
Verhit een pannetje met wat olijfolie. Fruit hierin de ui aan en voeg hier de knoflook aan toe. Laat even meebakken. Voeg hier als laatste de bechamelsaus aan toe en breng op smaak met peper en zout.
Bereid ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg de saus bij de pasta.
Verhit een grill of koekenpan, kruid de zalmfilets met peper en zout en smeer ze in met olie. Bak de zalmfilets krokant en bijna gaar.
Bak als laatste de spinazie op tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta samen met de spinazie en de zalm.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
600 kcal
Vetten
19 gram
Koolhydraten
75 gram
Eiwitten
34 gram