Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie

Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie

Ingrediënten

  • 500 gram PLUS zalmfilet op de huid
  • 300 gr PLUS panklare, gewassen
  • spinazie (2)
  • 1 pot Grand Italia besciamellasaus à 400 gr (3)
  • 400 gr PLUS tagliatelle (4)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook (gesnipperd)
  • Peper
  • Zout
  • 3 el olijfolie
Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een pannetje met wat olijfolie. Fruit hierin de ui aan en voeg hier de knoflook aan toe. Laat even meebakken. Voeg hier als laatste de bechamelsaus aan toe en breng op smaak met peper en zout.
  2. Bereid ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg de saus bij de pasta.
  3. Verhit een grill of koekenpan, kruid de zalmfilets met peper en zout en smeer ze in met olie. Bak de zalmfilets krokant en bijna gaar.
  4. Bak als laatste de spinazie op tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer de pasta samen met de spinazie en de zalm.

    Voedingswaarde

  • Kcal 600
  • Eiwit 34 g
  • Koolhydraten 75 g
  • Vet 19 g