1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie

Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie

Gebakken zalmfilet met roompasta en spinazie product foto
  • Ingredienten:

  • 4 stuks PLUS zalmfilet (1)
  • 300 gr PLUS panklare, gewassen
  • spinazie (2)
  • 1 pot Grand Italia besciamellasaus à 400 gr (3)
  • 400 gr PLUS tagliatelle (4)
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook (gesnipperd)
  • Peper
  • Zout
  • 3 el olijfolie
Bereiden
Verhit een pannetje met wat olijfolie. Fruit hierin de ui aan en voeg hier de knoflook aan toe. Laat even meebakken. Voeg hier als laatste de bechamelsaus aan toe en breng op smaak met peper en zout.
Bereid ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg de saus bij de pasta.
Verhit een grill of koekenpan, kruid de zalmfilets met peper en zout en smeer ze in met olie. Bak de zalmfilets krokant en bijna gaar.
Bak als laatste de spinazie op tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta samen met de spinazie en de zalm.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 34 g
  • koolhydraten
  • 75 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 600
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie