
Gegrilde abrikozen en perziken met yoghurt
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
4 stuks abrikozen
4 stuks perziken
4 eetlepels biologisch PLUS volle yoghurt
2 takjes munt
2 eetlepels honing
1 theelepel kaneel
50 gram hazelnoten
Bereidingswijze
1. Halveer de abrikozen en de perziken en verwijder de pitten. Pluk de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.
2. Verwarm de grillpan en grill de abrikozen en de perziken tot er mooie grillstrepen ontstaan.
3. Meng de honing met de kaneel.
4. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin. Hak grof.
5. Verdeel de yoghurt over een grote serveerschaal, leg de gegrilde abrikozen en perziken erop en verdeel de kaneel-honing erover. Garneer met de munt en de hazelnoten.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
959 Kj
Calorieën
229 kcal
Vetten
8 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
34 gram
Waarvan suikers
31 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie