Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde champignon antipasto salade

Gegrilde champignon antipasto salade

Ingrediënten

  • 1 bak kastanjechampignons
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • halve teen knoflook
  • 2 eetlepels Grana Padano kaas vlokken
  • 12 gemengde olijven zonder pit
  • 4 sweet peppers met roomkaas
Gegrilde champignon antipasto salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd grote champignons eventueel doormidden zodat alle stukken ongeveer even groot zijn (groot genoeg om niet door het rooster te vallen).
  2. Schep de champignons om met olijfolie. Gril 3 tot 6 minuten op een rooster boven hete kolen, leg daarna op een schaal en bestrooi met zout en peper.
  3. Maak ondertussen een dressing van witte wijnazijn, olijfolie, gedroogde oregano en knoflook en schep het door de champignons.
  4. Bestrooi met vlokjes Parmezaanse kaas, een handje olijven zonder pit en de stukjes gesneden sweet peppers met roomkaas.