
Gegrilde champignon antipasto salade
4 pers.
Ingrediënten
1 bak kastanjechampignons
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels witte wijnazijn
1 theelepel gedroogde oregano
halve teen knoflook
2 eetlepels Grana Padano kaas vlokken
12 gemengde olijven zonder pit
4 sweet peppers met roomkaas
Bereidingswijze
Snijd grote champignons eventueel doormidden zodat alle stukken ongeveer even groot zijn (groot genoeg om niet door het rooster te vallen).
Schep de champignons om met olijfolie. Gril 3 tot 6 minuten op een rooster boven hete kolen, leg daarna op een schaal en bestrooi met zout en peper.
Maak ondertussen een dressing van witte wijnazijn, olijfolie, gedroogde oregano en knoflook en schep het door de champignons.
Bestrooi met vlokjes Parmezaanse kaas, een handje olijven zonder pit en de stukjes gesneden sweet peppers met roomkaas.
Meer recepten in de categorie