Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde garnalen met frisse munt en pistache-pesto

Gegrilde garnalen met frisse munt en pistache-pesto

Ingrediënten

  • 1 bakje gamba’s alabama (diepvries)
  • 75 ml olijfolie
  • 3 takjes munt
  • 1 theelepel dragon
  • 2 eetlepels gepelde pistachenoten, grof gehakt
  • 1 grote augurk in stukjes gesneden
  • 1 teen knoflook
Gegrilde garnalen met frisse munt en pistache-pesto product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Gril de gamba’s direct boven de hete kolen gaar in ongeveer 6 minuten.
  2. Pureer met een staafmixer een pesto van verse munt, dragon, een knoflookteentje, een augurk, pistachenootjes en olijfolie.
  3. Leg de garnalen op een schaal, besprenkel met een beetje pesto en serveer de rest erbij met sneetjes knapperig stokbrood.